20231023 MG 0743
Rådgiver

Sebastian Otterhals

Sebastian Otterhals sin kjernekompetanse er myndighetskontakt, strategi og pressearbeid. Han har særlig erfaring med prosjekter innenfor energi, reiseliv og helse.

Sebastian har arbeidet som rådgiver innenfor myndighetskontakt og kommunikasjon i flere år. Han har lang erfaring fra politikken som folkevalgt, tillitsvalgt og ansatt i Unge Høyre og Høyre. I dag sitter han i kommunestyret i Bærum, og er 1. nestleder i lokallaget. I kommune- og fylkestingsvalget 2023 stod han for strategien og gjennomføring av den lokale valgkampen som sikret partiet ett av de beste resultatene på over 50 år.

Tidligere har Sebastian arbeidet i Geelmuyden Kiese, hvor han jobbet med et stort utvalg kunder innen flere sektorer. Her bistod han bedrifter og organisasjoner med utfordringer på alle forvaltningsnivåer. Han har også vært utleid rådgiver til Den Norske Turistforening (DNT). I 2023 representerte han Norge i den internasjonale finalen i Young Lions PR i Cannes.

Sebastian har en bachelor i Economics & Politics fra Queen Mary University of London og en årsenhet i Markedsøkonomi fra Handelshøyskolen BI.