IMG 3351
Seniorrådgiver

Sara Meling

Sara Meling har jobbet med kommunikasjon siden 2014, og har bistått mange store nasjonale og internasjonale selskaper med å kommunisere mer effektivt. Hun arbeider både strategisk, operativt og kreativt, og er i sitt ess når hun får bygge langsiktige relasjoner med kunder og jobbe med strategisk historiefortelling og kreative konsepter.

Sara har reklame- og PR-bakgrunn, og brenner for strategisk kreativitet. Hun elsker å utvikle strategier og klekke ut kreative konsepter som bygger merkevare og styrker omdømme. Hun har også god erfaring med prosesser knyttet til formål, posisjonering og budskapsutvikling, sponsorater og strategiske partnerskap, samt arbeidsgiverprofilering. Hun er en allsidig rådgiver og har jobbet med selskaper innen mange ulike bransjer, deriblant bank og finans, energi, legemiddel og helse, bistand, livsstil og teknologi.

Sara er utdannet fra Southampton Solent University i England og har i tillegg til mange år i PR-bransjen jobbet som tekstforfatter og prosjektleder.