D0 A9883cc
Rådgiver

Randi Buckley

Randi Buckley har jobbet med kommunikasjon og journalistikk i over 15 år. Hennes kjernekompetanse er innholdsproduksjon, PR og strategisk kommunikasjon. Hun har bred erfaring som journalist, redaktør og kommunikasjonsrådgiver, og har i tillegg vært konstituert kommunikasjonsdirektør.

Randi behersker et vidt spenn i kommunikasjonsfaget: Den spissede markedskommunikasjonen, det planmessige kommunikasjonsarbeidet i strategiske løp, det uforutsigbare landskapet i krisekommunikasjon og pressehåndtering, internkommunikasjon som samler og løfter, og det motiverende medieinnsalget. Hun har i tillegg prosjekterfaring knyttet til offentlig anbud, forskning og utvikling.

Før Randi begynte i WergelandApenes, jobbet hun som kommunikasjonsrådgiver i Stiftelsen Norsk Luftambulanse i åtte år. Hun var blant annet magasinredaktør, ansvarlig for krisekommunikasjon, og var konstituert kommunikasjonsdirektør i en periode. Randi har også vært journalist i VG og Aftenposten i til sammen ni år. Hun dekket løpende nyheter både på nett og papir, har fulgt større hendelser over tid, og har dykket i dybden i ulike temaer. Hun har også vært debattansvarlig for Si ;D, med ansvar for daglig utgivelse og å finne de gode stemmene til det offentlige ordskiftet.

Randi har studert journalistikk ved Høgskolen i Oslo, samt prosjektledelse og markedsføring.